.

Home » , » Városfejlesztési osztály - 1. évad (Parks and Recreations)

Városfejlesztési osztály - 1. évad (Parks and Recreations)


Városfejlesztési osztály - 1. évad (Parks and Recreations)

Indavideo
01, 02, 03, 04, 05, 06


"A Parks and Recreation-t baromi hamar el lehet amúgy intézni, hiszen kétféle vélemény lehetséges utána: a.) tök jó volt, ez egy az egyben The Office vagy b.) de gáz volt, ez egy az egyben The Office...

...Jelentem, az a.) verzióra tenném le a voksomat, de míg a Party Down-nak The Office-szerű beütése és humora volt, addig a P-Rex (le nem írom még egyszer ezt a címet) minden aspektusa The Office, csak éppen a polgármesteri hivatalban játszódik egy városkép-fejlesztési osztályon és a főhős nő, valamint nem genetikailag genyó, hanem inkább naivan naiv. (Meg szereplő is kevesebb van. Meg nem csak irodában, hanem szabadban is játszódik. Meg…)

Ja, hogy valami a sorozatról is legyen? A történet szerint Amy Poehler lelkes karaktere szeretne jót tenni, s egy nővért (Rashida Jones) választ ki célpontjául, akinek a barátja beleesett egy nagy gödörbe. Cél: a gödör befedés, s rajta park létesítése. Baromi izgalmas, nem?

Nem is a sztori a lényeg, hanem a bürokrácia és a hivatali lét dokumentarista bemutatása, amiben Amy Poehler (Saturday Night Live, ugyebár, de én sosem voltam rajongója – itt szerencsére nem zavar, elfogadtam) mellett szerencsére Aziz Ansari-nak is szerepe van, plusz a többi magában lehetőséget rajtő arcnak (főnök, “ex”, pasi, gyakornoklány), úgyhogy nem is érdemes túlhúzni ezeket a sorokat: The Office 2., nővel és biztató pilot-tal."
(sorozatjunkie.hu)
Share this video :

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Online filmezzek Letöltök - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger